HRÜ İlahiyat Fakültesin’den Değerler Eğitimi Projesi

: HRÜ İlahiyat Fakültesin’den Değerler Eğitimi Projesi

 

 

Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince, geçen yıl başlatılan  “Değerler Eğitimi” eksenli gönüllülük projesi bu yıl da devam ediyor.

 

İlahiyat Fakültesi “Kültür Sanat Kulübü” öğrencileri, danışman öğretim elemanlarının rehberliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  daha önceden belirlenmiş okullara tasnif edilmiş gruplar halinde haftalık ziyaretler yapıyor.

İlkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerin dini, toplumsal ve ahlaki değerleri kazanımlarını amaçladıklarını belirten Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Celil Abuzar; “Bir toplumu meydana getiren bireylerin yaşam içerisindeki davranışlarını sorgulayan, insanları olumlu yönde destekleyen ve daha güzel, yaşanabilir yarınlar için insanda bulunması gereken evrensel değerlerimizi gelecek nesillerimize aktarmak istiyoruz. Bu evrensel değerlerden yola çıkarak,

ilk ve orta dereceli okulların eğitim süreçlerine gönüllü olarak çeşitli program, etkinlik ve materyallerle destek vermeye çalışıyoruz. Toplumsal değerlerini içselleştirmiş, bilinçli ve ufuk sahibi bireyler yetiştirme konusunda önce kendimizi eğitip, sonra da proje kapsamında ulaştığımız genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir