Hollanda Türkiye Büyükelçiliği’nden Başkan Gül’e ziyaret

Hollanda Büyükelçiliği’yle İstanbul Kültür Vakfı(IKSV) Kültür Politikaları Çalışma departmanı ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Çorum’a gelen heyet, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Ülkemiz ve Hollanda arasındaki kültürel işbirliğini geliştirme projesi kapsamında Hollanda Türkiye Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Eray Ergeçve İstanbul Kültür ve SanatVakfı Araştırma Asistanı Fazilet Mistikoğluile birlikte Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti. Ziyarete İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan’la birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaran Hıncal’da eşlik etti.

Hollanda Türkiye Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Eray Ergenç, amaçlarının yürütülen proje kapsamında Çorum’u yakından tanımak ve Hollandalı turistleri Çorum’a getirmek olduğunu açıkladı.

Çorum’un tanıtılması ve gelen turist sayısının artırılması konusunda belediye olarak özel bir hassasiyetlerinin olduğunu belirten Başkan Zeki Gül, “Yapılan bu proje kapsamında yaklaşık 8 bin yıllık geçmişe sahip olan Çorum’un atlanmamış olması bizi sevindirdi. Hollanda ve Türkiye arasında kültürel işbirliği ve kültürel kaynaşmayı sağlamak amacıyla belediye olarak üzerimize düşeni yaparız” dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir