HBB, KANDİL GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği, son peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.v) doğum günü ve gecesi olan Mevlid Kandili dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, HBB personellerine ve camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.
İL GENELİNDEKİ CAMİDELERDE HALKA KANDİL SİMİDİ İKRAM EDİLDİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kandillerde geleneksel hale getirilen kandil simidi dağıtımı Mevlid Kandil’inde de devam etti. Mübarek Mevlid Kandili’nin idrak edildiği hayırlı gecede, bu kutlu günün tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesi için dualar edilirken, kandillerin olmazsa olmaz simgesi haline gelen kandil simitleri başta Habib-i Neccar Cami ve Ulu Cami olmak üzere il genelindeki cami cemaatine ve vatandaşlara ikram edildi.
MANEVİ DUYGULARA HASSASİYETİNDEN DOLAYI BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR EDİLDİ
Gerçekleşen dağıtım esnasında manevi duygulara gösterdiği hassasiyet nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür eden vatandaşlar, bu hayırlı günde yaptığı ikram dolayısıyla tebrik ederek,  çalışmalarında başarılar temenni ettiler.

TUBA AYYILDIZ
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir