HBB AĞAÇ BAKIM VE BUDAMA ÇALIŞMALARINA İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

HBB AĞAÇ BAKIM VE BUDAMA ÇALIŞMALARINA İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı,  yemyeşil bir Hatay için sürdürdüğü hizmet kapsamında şehir genelindeki yeşil alanlarda ağaç bakım ve budama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

PAYAS SAHİLİ’NDEKİ PALMİYE AĞAÇLARI BUDANDI

Şehrin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, Payas Sahili’nde palmiye ağaçlarını budadı. Ayrıca E-5 Karayolu’nda refüjlerde yabani otların yola doğru uzanmasından kaynaklanan ve araç sürüş güvenliği için tehlike arz eden bölgede temizlik çalışmaları gerçekleştiren ekipler, can ve mal kaybının yaşanmaması amacıyla da önlem aldı.

BUDAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

Kuruyan ve tehlike arz eden dalları budama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, ağaçların korunması, uzun ömürlü olması ve kent görünümünü daha estetik hale getirmek amacıyla il genelinde budama çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir