HAYIRSEVERLERDEN KARDEŞİNLE PAYLAŞ PROJESİNE DESTEK SÜRÜYOR

Antakya Belediyesi tarafından Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında yürütülen Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş Projesi hayırseverlerin destekleri ile gönül bağı kurmaya devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında şehrin 95 Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarla gönül köprüsü kuran, hayırseverler tarafından bağışlanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi, kurduğu ihtiyaç sahibi tespit ekibi sayesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Yalnızca hayırseverler tarafından yapılan yardımlar ile hizmetlerini sürdüren Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine son olarak Akasya Mahallesi’nde hizmet veren Mertcan Kırtasiye firması, kırtasiye yardımları ile destek verdi. Desteklerinden dolayı Salim Taş isimli hayırseverlere ayrıca teşekkür edilerek, yaptıkları bağışlar daha önceden yapılan başvurulara dayanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim alındı.

Antakya Belediyesi Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesine destek vermek isteyenler 0326 213 16 15, 0326 221 93 33 numaralı telefondan Antakya Belediyesi ekiplerine ulaşabilirler.

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir