HAYAT KURTARMAK İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR

Bağlar Belediyesi zabıta ve gıda denetim ekipleri,Türkiye’nin kan tedarikçisi Kızılay’a kan bağışında bulunarak Yeni Tip Koronavirüs (Kovid -19) salgını sürecinde örnek bir davranışa imza attı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Kan vermek hayat kurtarır düşüncesiyle hareket ederek Kızılay’ımıza kan bağışında bulunduk.Tüm vatandaşlarınızı bu süreçte sorumlu ve duyarlı davranmaya davet ediyoruz ” dedi.

Kan Stokuna Katkıda Bulundular 

Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını mücadelesine destek olmak için geçtiğimiz günlerde pandemi görevi gören Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi çalışmalarına yemek ikramında bulunan Bağlar Belediyesi,bu kez Türkiye’nin kan tedarikçisi Kızılay’ın kan stokuna katkıda bulunmak için kan bağışında bulunarak örnek oldu.
Zabıta ve gıda denetim ekipleri,Kızılay kan bağışı noktasına gelerek toplu olarak kan bağışında bulundu.
Kızılay Kan Bankası yetkilileri,örnek davranışı nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

“Tüm Vatandaşlarımız Kan Vermek İçin Duyarlı Olmalı “

Kızılay’ın “kan stoklarımız düşüyor.Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz ” çağrısı üzerine harekete geçtiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya davet etti.
Beyoğlu,”Kan vermek hayat kurtarır.Kızılay bu konuda önemli bir misyonu yerine getirmektedir.Hepimizin her an için kana ihtiyacı olabilir.Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz ” diyerek kan bağışı ile örnek olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir