HATSU’DAN SAMANDAĞ HALKINA HİZMET BİNASI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesinde yapılan altyapı çalışmalarının daha hızlı, kaliteli ve koordineli şekilde yürütülmesi adına ilçe hizmet binasını vatandaşların hizmetine açtı.

HATSU,  SAMANDAĞ HALKINI  RAHATLATTI

Yeni HATSU hizmet binasının Samandağ merkez Sivas Şehitleri Caddesi’nde hizmet vereceğini aktaran Genel Müdürlük, içme suyu, kanalizasyon, abone işleri, fatura tahsilat gibi işlemlerin de faaliyete geçtiğini bildirdi.

Vatandaşların hizmet alımında tüm hassasiyetlerin göz önünde bulundurularak Hatay’ın 15 ilçesinde HATSU hizmet binalarının faaliyet gösterdiğine dikkat çeken İdare, hizmet yapılanmasında çevre belde ve mahallelerdeki vatandaşların rahatça ulaşabileceği noktaların seçildiğine vurgu yaptı.

HATSU ayrıca, “Hatay’ın Her Noktasında HATSU” anlayışıyla hiçbir ayrım gözetmeksizin vatandaşlara, kamu kurulum ve kuruluşlarına, ibadethanelere, eğitim kurumlarına, yeni yapılan tüm meskenlere temiz içme suyu iletmek, temiz çevre ve sağlıklı yaşam sağlamak adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Yeni faaliyete geçen HATSU Samandağ ilçe hizmet binasında incelemelerde bulunan HATSU heyeti de, vatandaşlarla bir araya gelerek, verilen hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli olması adına yeni binanın faaliyete geçirildiğini belirtti.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir