Hatay Şube Ayın Konuğu Programında, Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen’ i Ağırladı

TÜMSİAD Hatay Şube Ayın Konuğu Programında, Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen’ i Ağırladı.

Tümsiad Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren Ayın Konuğu Programımıza Hatay’ın  değerlerinden aynı zamanda TÜMSİAD Hatay şube üyemiz Sn. Nuri Üysen ile başladık, Başkan Gülsüren, Sn. Nuri Üysen’ in Deneyim, Tecrübe ve tavsiyelerinden istifade etmek istiyoruz dedi.

Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nuri Üysen, Hatay’da Ortaklık kültürünün gelişmesi gerektiğini bunun için Bu tür buluşmaların çok önemli olduğunu konuşarak istişarelerle güzel fikirlerin bu meclislerden çıktığını belirtti. Tümsiad Hatay Şubesinin Sivil Toplum Kuruluşu olarak önemli işler yaptığını ve bu ailenin parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tümsiad Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren Ayın Konuğu Programına Katılımlarından dolayı Sn. Nuri Üysen’ e Plaket takdim etti.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir