HADO TOPLANTISI hakkında

BAŞKAN YAMAN’DAN HADO’YA TAM DESTEK!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Defne Belediyesi ev sahipliğinde, Defne ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Kent Konseylerinin ortak düzenlediği Hado Toplantısına destek verdi.

Akdeniz Defne Evi’nde gerçekleşen toplantıya, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, HBB Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon, HBB Genel Sekreteri Mehmet Bozkurt, HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert, Defne Kent Konseyi Başkanı Selim Harbiyeli, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.

HBB Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon, HBB Genel Sekreteri Mehmet Bozkurt ve HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert’in anlatım ve sunumları ile gerçekleşen Hado toplantısına katılım göstererek tam destek veren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a duyarlılığından ötürü teşekkür edildi.

Hado Projesi’nin meclisteki sürecine de tanıklık ettiğini dile getiren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman: “Hado Projesine bütün Hatay’ın sahip çıktığını çok net bir şekilde anlatmalıyız ki, ilerleyen günlerde bu karar meclisten mümkünse oy birliği ile çıksın. Şuna inanıyorum ki, herşey hayal ederek başlar. Önce hayal edersiniz. Hatırlarsanız Hatay’a Hava Alanı yapılması da bir hayaldi. Hatay Hava Alanı’nın şu an Hatay için ne kadar önemli bir yatırım olduğunu herkes görüyor. Hatay, sınır kapılarımızın kapanmasından sonra ticari açıdan büyük sıkıntılar yaşıyor. Hado Projesi de tıpkı Hava Alanı gibi Hatay’a, turizmine, tanıtımına ve ekonomisine çok önemli katkılar sunacaktır. Bu projenin hiçbir siyasi çekişmeye heba edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hatay için yepyeni ve merak konusu olan bu proje hepimizin yüksek sesle sahiplenmesi gereken bir projedir.Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir