HABER BÜLTENİ | FEN İŞLERİ

Meram’da yol genişletme çalışmaları sürüyor

 

 

Meram Belediyesi, 2018 programı doğrultusunda yol düzenleme, genişletme, asfalt, parke, bordür ve tretuvar çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. İlçenin güney mahalleleriyle ulaşımı sağlayan Hasanköy Caddesi’ndeki çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Toru, “Bu caddenin büyük bir bölümünde yol genişletme çalışmalarını geçen yıl tamamlamıştık. Kalan kısmını da bu yıl düzenleyerek halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

 

 

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kalfalar Mahallesi Hasanköy Caddesi’nde sürdürülen çalışmaları denetledi.

HASANKÖY CADDESİ TAMAMLANIYOR

Hasanköy Caddesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Toru, “İlçemizin güney mahallelerine ulaşımında önemli bir aks olan Hasanköy Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Geçen yıl 2 kilometrelik bölümünde yol genişliğini 6-7 metreden 15 metreye çıkartarak

asfalt kaplamasını yapmıştık. Yolun kalan kısmını da fen işleri yatırım programı kapsamında bu yıl düzenliyoruz. Şu anda duvar genişletme ve tretuvar çalışmalarını yapıyoruz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte asfaltını da dökerek hizmete açmış olacağız” diye konuştu.

İMARA UYGUN HALE GETİRİLİYOR

Selver Mahallesi Büyükçay Sokak’taki yol genişletme çalışmalarını da inceleyen Başkan Toru, “Bu yolun genişliğini de 6-7 metreden 10 metreye çıkararak imar planına uygun hale getiriyoruz. Ekiplerimiz şu anda açık su kanallarını kapatıyorlar, yol kenarındaki duvarları yaparak tretuvar düzenlemesini gerçekleştiriyorlar. Yine asfalt sezonuyla birlikte yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğundaki bu yolun da sıcak asfalt serimini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Cadde üzerindeki vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Başkan Toru’ya umreden gelen bir vatandaş zemzem ve hurma ikram etti.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir