GÜMÜŞGÖZE SPOR KOMPLEKSİ ÇİM SAHA

GÜMÜŞGÖZE AÇIK HAVA SPOR KOMPLEKSİNDE SONA GELİNİYOR

Defne Belediyesi, Gümüşgöze Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü Açık Hava Spor Kompleksi çalışmalarına hızla devam ediyor.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalarda sahaların alt yapı işlemlerini tamamladıklarını ifade eden ekipler, standartlara uygun Basketbol-Voleybol Sahalarının zemin kaplama çalışmalarını bitirdiklerini ve Sentetik Çim Saha yapım çalışmalarına start verdiklerini duyurdular.

Alt yapısı tamamlanan Sentetik Çim Saha yapım çalışmalarında halı serimine geçildiği bilgisini veren ekipler, Gümüşgöze Açık Hava Spor Kompleksini kısa süre içerisinde vatandaşlarla buluşturacaklarının müjdesini verdiler.

Defne Belediyesince yapımı gerçekleştirilen Açık Hava Spor Kompleksi ile Gümüşgöze Mahallesi, sporsal anlamda önemli bir eksiğini tamamlayacak.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir