Gönül Elçileri Millet Kıraathanesi’nde

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın eşi Münevver Özkan Hanımefendi “Gönül Elçileri” için Özbelde Millet Kıraathanesi’nde program düzenledi.

Sabah saatlerinde Özbelde Mevkii’nde bulunan Millet Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen programa “Gönül Elçileri” katıldı. Vali Yılmaz Şimşek’in eşi Çiğdem Şimşek Hanımefendi ile protokol eşlerinin bulunduğu program keyifli bir sohbetin ardından Millet Kıraathanesi’nin gezilmesiyle devam etti. Spor kompleksini de inceleyen Gönül Elçileri tenis kortuna giderek kısa süreli maç yaptılar.

Programa katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür eden Münevver Özkan Hanımefendi; “İlimizin gönül elçileriyle birlikte Millet Kıraathanesinde bir araya gelerek keyifli bir sohbet etme imkanı bulduk. Ev sahibi olarak katılımlarından dolayı misafirlerimize teşekkür ediyorum. Millet Kıraathanemizde has odamız, çocuklarımız için internetinde yer aldığı kütüphane, ders çalışacakları güzel nezih bir ortam mevcut. Tüm hemşehrilerimizi keyifli vakit geçirecekleri Millet Kıraathanemize davet ediyorum” dedi.

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir