Gaziantep’te 1500 kişiye gıda paketi yardımı

GAZİANTEP’te İyilik, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik-Der) tarafından 1500 ihtiyaç sahibine gıda paketi yardımı yaptı.
Mütercim Asım Sosyal Tesislerinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen ailelere gıda yardımı yapıldı. Dağıtım yapılan alanda ellerindeki makbuzları veren aileler kolilerini aldı. Daha öncede ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet ve gıda yardımı yaptıklarını söyleyen İylikder Bölge Sorumlusu Talip Çelik, “Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine elbise yardımı ve gıda paketleri dağıttık. Şu anda Bin 500 koli gıda dağıtımı yapıyoruz. Kolilerin içerisinde, pirinç, bulgur, mercimek, yağ, çay gibi malzemeler bulunuyor. Yardımlarımızdan ihtiyaç sahibi olan herkes yararlanabiliyor” dedi
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir