Gaziantep’in ilk okçuluk ve ampute sahası Şahinbey’den

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü’ne Ampute Futbol Takımı ve okçuluk sporu için yapılan sahaları gezerek incelemelerde bulundu.
Şahinbey İlçesine yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Spor Köyüne yapılan okçuluk ve Ampute Futbol Takımı için yapılan sahaları gezerek, dev proje ile ilgili bilgi aldı.
Çok kapsamlı bir tesis
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep’e ve Şahinbey’e iki yeni saha daha kazandırdıklarını belirterek, “Gençlerimizin, sporcularımızın, rahat spor yapabilecekleri alanlar ve tesislerin olması gerçekten çok önemli. Bunun içinde tesisleşme çabamız hızlı bir şekilde devam ediyor. Şahinbey Belediyesi olarak Gaziantep’te ve Türkiye de çok az olan spor köylerinden birini Gaziantep’e ve Şahinbey’e kazandırdık. Akkent Spor Köyümüz 86.500 metre kare alan üzerine kurulu, İçerisinde kapalı spor salonu, yüzme havuzu, atletizm sahası, basketbol, voleybol, halı sahalar, tenis kortları ve yürüyüş yollarıyla birlikte komple bir tesis oldu. Şimdi içerisine bir okçuluk birde Ampute Futbol Takımımızın maçlarını rahatça yapa bileceği bir alanı kazandırmış durumdayız. Çok yakın zamanda ata sporumuz ve milli sporlarımızdan olan okçuluğu da Gaziantep’te ve Şahinbey’de hayata geçirmiş olacağız” diye konuştu.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir