FIRAT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FUARINDA TUNUS’LU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU…

FIRAT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FUARINDA TUNUS’LU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU…

Fırat Üniversitesinin de içerisinde bulunduğu Türkiye’den yedi üniversite, burs ve eğitim imkânlarını anlatmak üzere Tunuslu öğrencilerle buluştu.

Türkiye genelinden özel ve kamu üniversitelerinin bir araya geldiği çatı oluşum Uluslararası Öğrenci Hizmetleri Derneği’nin (ISSA) organizasyonu ile gerçekleşen öğrenci buluşması Başkent Tunus’ta gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Tanıtım Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir, 3-4 Mart tarihleri arasında Tunus’ta düzenlenen eğitim fuarında Fırat Üniversitesinin Tunuslu öğrencilere sunduğu imkanların çok cazip geldiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği üzere, Afrika ülkelerindeki öğrencilerin yükseköğrenimlerini Türkiye’de ve Üniversitemizde sürdürmeleri Üniversitemizin önemli hedeflerinden biridir. Biz; Afrikalı öğrenciler için daha kaliteli ülkelerine faydalı olabilecek bir yükseköğrenimi taahhüt ediyoruz. Umuyoruz ki Afrikalı kardeşlerimiz de bu fırsatı değerlendirecek ve Elazığ’da Fırat Üniversitesinde yükseköğrenimlerine devam edeceklerdir” dedi.

Fırat Üniversitesi’ni Tunus’ta düzenlenen eğitim fuarında, Tanıtım Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir ile öğrenciler temsil etti.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir