Esnaf Dostu Başkan Esnafla Birlikte

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Esnaf Odaları için düzenlediği yemekte esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

 

40 yıldır esnaflık yapan ve 40 yıldır siyasetin içinde olan Belediye Başkanı Rifat Özkan esnafla iç içe olmasıyla takdir topluyor. Her zaman vatandaşa öncelik veren esnafın yanında olan ve esnafla kurduğu sıcak ilişkilerle adından söz ettiren Belediye Başkanı Rifat Özkan esnafla bir araya gelerek esnafın sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekli toplantıda Belediye Başkanı Özkan ve esnaflar sohbet ederek çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Esnafın her zaman yanında olduğunu ve esnafa verdiği desteğin devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan sorunların bir bir çözülmesi için gayret gösterdiklerini dile getirdi.

 

Toplantıda belediye faaliyetlerinden bahseden Belediye Başkanı Rifat Özkan hizmet önceliğinin esnaf ve vatandaş olduğunun vurgusunu yaptı. Mahallelere kurulan hizmet çadırından da bahseden Belediye Başkanı Özkan hizmet çadırıyla sorunlara daha hızlı ve etkili çözüm getirildiğini belirtti.

 

Böyle bir toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf odaları başkanları ve üyeleri verdiği desteklerden dolayı Başkan Özkan’a teşekkür etti.

 

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil yaptığı konuşmada; “Geldiği günden bugüne kadar esnaf dostu bir başkan oldu Allah razı olsun. Esnafın değerli olduğunu bize verdiği değerle ve her noktada yanımızda olmasıyla hissettirdi. Şahsım ve esnaf odaları birliği oda başkanı olarak Belediye Başkanımızın sonuna kadar yanındayım. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu imkanı, bu güzel toplantıyı düzenlediği için teşekkür ederim” dedi.

 

Esnaf Odaları adına NESOB Başkanı Alim Yeşil Belediye Başkanı Rifat Özkan’a plaket hediye etti.

 

Keyifli geçen toplantının ardından Belediye Başkanı Özkan misafirleri uğurlayarak toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir