DOĞALGAZDA KIRIKHAN İÇİN TARİHİ GÜN…

 

Kırıkhan 15.12.2017 Cuma günü saat 14’de yine tarihi günlerden birisini yaşayacak. 

Doğalgaz kullanımı için son bağlantılar Perşembe günü gerçekleştirildi. Yeni sanayi Aksagaz bağlantı istasyonunda gerçekleştirilen çalışma ve diğer kontroller  sonucunda, Cumhuriyet mahallesinde ilk abonelere gaz kullanımı Cuma günü verilecek.

Kasım 2016’da başlayan doğalgaz çalışmaları, 1 yıllık süreçte büyük mesafeler yol aldı ve ilçemizdeki 3 mahallemizde gerçekleştirilen gaz borusu döşenmesi altyapı çalışmaları büyük bir ölçüde tamamlandı. İlk etapta Cumhuriyet mahallesinde binaların önünde gaz kutusu bağlanan ve evlere abonelik işlemlerini gerçekleştirenler doğalgaz kullanmaya başlayacaklar.

Hatay Bölge Milletvekili Mehmet Öntürk ve Belediye Başkanı AyhanYavuz’un gayretli çalışmaları, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu ve CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Kırıkhan Kaymakamlığı, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri ile vatandaşlarımızın abonelik destekleriyle ilçemize kazandırılan Doğalgaz’da ilk kullanım 15.12.2017 Cuma günü saat 14:00’de Cumhuriyet mahallesi 360 sokakta ikamet eden Fuat Fırat’ın evinde gaz verilmesiyle kullanılmaya başlanacak.

Diğer 2 mahallede ise abonelik işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte abonelere gaz verilmeye başlanacak. İlçenin diğer mahallerinde ise 2018 yılı içerisinde gaz borusu döşeme çalışmaları tamamlanacak ve abonelik işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte tüm Kırıkhan’da gaz verilmeyen mahalle kalmayacak.

 

 

 

 

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir