DEV ADAMLAR KAHRAMAN MEHMETÇİKLERE SELAM GÖNDERDİ

DEV ADAMLAR KAHRAMAN MEHMETÇİKLERE SELAM GÖNDERDİ

 

-YEŞİL-SİYAHLILAR GRUP LİDERLİĞİNİ GARANTİLEDİ

 

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Büyük Erkekler Basketbol Liginde parke üzerine çıktığı yedi maçta yedi galibiyet elde ederek grup liderliğini garantiledi. Dev adamlar Müsabaka öncesinde Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize, ay-yıldızlı şanlı bayrağımızın gölgesinde asker selamı ile dualar ettiler.

 

2017-2018 sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve yakaladığı galibiyet serisini yedi maça çıkartarak grupta da 14 puan toplayan yeşil-siyahlı basketbol takımı, sahadan galibiyetle ayrıldığı Beslen Spor Kulübü müsabakası öncesinde Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize, ay-yıldızlı şanlı bayrağımızın gölgesinde asker selamı ile dua ve selam gönderdi. Müsabakada 40 dakika boyunca üstünlüğünü elden bırakmayan Şehitkamilli basketbolcular, grup liderliğinin ardından gözünü play of sürecinde şampiyonluğa dikti.

 

GÖNLÜMÜZ VE DUALARIMIZ KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZLE BİRLİKTE

Gönüllerinin ve dualarının Türk ordusunun kahraman Mehmetçikleriyle birlikte olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Spor kulübü A Basketbol Takım Kaptanı Okan Altınbaş, grup liderliğini garantiledikleri Beslen Spor Kulübü müsabakası sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

 

“Bu ülkenin sportmen gençleri olarak gönlümüz ve dualarımız Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimizle birlikte.  Müsabaka öncesinde takım arkadaşlarımızla rakip takımda forma giyen değerli basketbolcu arkadaşlarımız, hakemlerimiz ve türbinleri dolduran basketbol severlerle ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi büyük bir birlik ve beraberlik tablosu çizdik. İnşallah kahraman askerlerimiz destanlar yazmaya devam edecekler. Takım olarak sezona iyi bir başlangıç yapmıştık. Grubumuzda liderliği garantiledik. Bundan sonraki süreçte play-off sürecini de namağlup tamamlayarak şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bizlere büyük destekler veren değerli yöneticilerimize teknik ekibimize ve ailelerimize tüm takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.”

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir