Deniz Otobüsleri 120 Bin Yolcu Taşıdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi deniz otobüsleri, Antalya-Kemer arasında 4 yılda yaklaşık 120 bin yolcu taşıdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi deniz otobüsleri, Antalya-Kemer arasında 4 yılda yaklaşık 120 bin yolcu taşıdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 42’şer kişilik 3 tekne ile ulaşım kolaylığı sağlayan deniz otobüsü, 50 dakikada Kemer ilçesine ulaşıyor.

Antalya’nın antik kentleri Termessos, Olimpos ve Aspendos’un adını alan tekneler, Akdeniz ve Beydağları’nın eşsiz manzarası eşliğinde yolcularına keyifli bir deniz yolculuğu yaşatıyor. Ekonomik, konforlu ve hızlı ulaşım sağlayan deniz otobüsleri, vatandaşlar kadar yerli ve yabancı turistler tarafından da ilgi görüyor.

Deniz otobüsü yaz mevsimi boyunca 9.00, 12.00 ve 17.00 saatlerinde Kaleiçi Yat Limanı’ndan, 10.30, 13.30 ve 18.30 saatlerinde Kemer Marina‘dan karşılıklı sefer yapıyor.

Tam bilet fiyatının 15 lira olduğu deniz otobüslerinden emekliler 10, öğretmen 10, öğrenciler 9 liraya. Ulaşımdan 65 yaş üzeri vatandaşlar, gaziler, yakınları, engelliler ve refakatçileri, polis, jandarma, basın mensupları ve 0-6 yaş çocuklar da ücretsiz yararlanabiliyor.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir