DEFNE BELEDİYESİ’NDEN 19 MAYIS’TA ANLAMLI AÇILIŞ

Defne Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirdiği Gümüşgöze Spor Kompleksi açılışı ile günün anlam ve önemini pekiştirdi.
Gümüşgöze Mahallesi Gümüşgöze Spor Kompleksi açılışına; Vali Yardımcısı Erol Özkan, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, CHP İlçe Başkanı Hasan Akbaht, HBB Genel Sekreteri Mehmet Maden, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Tüm Spor Adamları Derneği Başkanı Haluk Görün, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, Beledi̇ye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş katılırken Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a eşi Dr.Meryem Ay Yaman ve kızı eşlik etti.
Defne Belediyesince Gümüşgöze Mahallesine kazandırılan standartlara uygun Basketbol-Voleybol Sahaları ile Sentetik Çim Sahası bulunan Spor Kompleksi, özellikle gençler ve mahalleli tarafından büyük heyecanla karşılandı.
YAMAN:”GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Gümüşgöze Spor Kompleksi’ni, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerle buluşturmuş olmanın verdiği gurur ve mutluluğu yaşadıklarını ifade ettiği konuşmasında: “Gençlerimize böylesi özel bir günde,böylesi bir hediye vermenin daha anlamlı olacağını düşündük. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız düsturla gençlerimize vereceğimiz önem ve gençlerimizi yetiştirmede ki özenimizi sürdürmekten vazgeçmeyeceğiz. Şuna inanıyoruz ki; bu ülkede güzel şeyler yapmak, gençlerimizin istikbalini sağlama almak istiyorsak, gençlerimizi bedenen, ruhen, ilmen çok iyi yetiştirmemiz gerekmektedir. Biz Defne Belediyesi olarak bunu her zaman kendimize ilke edindik. Okullarımıza verdiğimiz önem ve ilgimiz hiç eksilmedi. Gümüşgöze Mahallemizde bu tesisin yapılmasında ki en büyük itici güç de okulun önü olması idi. Üzerinde hassasiyetle durduğumuz ve başarı grafikleriyle bizleri her daim gururlandıran Defneli gençlerimiz için hizmetlerimiz devam edecektir. Gümüşgöze Spor Tesisimiz tüm gençlerimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.
Yoğun katılımla gerçekleşen açılış, bayram kutlamasına dönüştü; çocuklardan ve gençlerden oluşan dans grubu sergiledikleri birbirinden güzel danslarla açılışa farklı bir renk kattı.

 

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir