COVİD-19 SALGINIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

COVİD-19 SALGINIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

  Siirt Valiliğinin talimatları doğrultusunda Baykan İlçemizin her kesiminde “ Covid-19 ” salgınıyla mücadele kapsamında Kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan Denetim Heyetleri tarafından denetimler devam etmektedir.

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşlarımızın bilinçlendirilmelerini ve kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla 09 KASIM 2020 günü Baykan İlçe Merkezi, Veysel Karani Beldesi ve Atabağı Beldesinde denetim gerçekleştirilmiştir. Denetim heyeti tarafından ilçemizde pazar yerleri, iş yerleri, marketler, lokantalar, kahvehaneler, çay bahçeleri, piknik alanları ile berber, kuaför, güzellik merkezleri ve internet kafeler denetlendi. Denetimlerde vatandaşlarımıza pandemi sürecinde alınması gereken tedbirlerin kararlılıkla sürdürülmesi hakkında uyarılarda bulunuldu.

Yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın genel olarak kurallara uydukları gözlenirken Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, Korona virüsün ancak bireysel olarak alınacak önlemlerle bir tehlike olmaktan çıkacağını belirterek, sağlık için alınan tedbirlerden kimsenin taviz vermemesi gerektiğini belirtti.

BAYKAN KAYMAKAMLIĞI

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir