ÇOCUKLAR ÇİFTE MUTLULUK YAŞADI

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar, 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra dışarı çıktı ve iki heyecanı birden yaşadılar. Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, ilçede ki parkları gezerek çocuklara oyuncak dağıttı.

Yaklaşık iki aydır Covit-19 nedeniyle sokağa çıkamayan çocuklar bugün belirlenen saatte aileleri ile birlikte ilçedeki parklara ve oyun alanlarına adeta akın ettiler. Çocuklar Kimi arkadaşlarıyla kimi de aileleriyle parklara ve sahillere koşarken Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, her yaş grubuna hitap edecek şekilde oyuncaklar dağıttı ve ilçe  yeniden çocuk sesleriyle şenlendi.

Aileleri ile birlikte kısıtlı olsada birkaç saat parklarda kalan çocuklar Belediye Başkanı Mirkelam’ın dağıttığı oyuncaklarıyla oynadı. Sosyal mesafe kuralına uyan aileler, çocukların parkta eğlendiği anları cep telefonuyla da kaydetti. Çocuklarını parklara getiren aileler, karşılarında oyuncak dağıtan Belediye Başkanını görünce çok mutlu oldular. Aileler ve çocuklar, Başkan Mirkelam’a teşekkür ettiler.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut MİRKELAM çocuklara oyuncak dağıtmaktan mutlu olduğunu ifade ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla ve aileleriyle bir arada olmak güzeldi inşallah en kısa sürede parklarımız, sahilimiz çocuklarımızın sesleriyle yeniden şenlenecektir.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir