CHP’DEN AKP – FETÖ İLİŞKİSİNE DAİR YENİ ÇALIŞMA: “AKP, 15 TEMMUZ’DAN SONRA DA FETÖ’DEN KOPAMADI”

Değerli basın mensupları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), AKP ve FETÖ ilişkisini bütün yönleriyle aydınlatmaya devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın sorumluluğundaki CHP Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan “AKP, 15 Temmuz’dan Sonra da FETÖ’den Kopamadı” kitapçığını kamuoyunun ve değerli basınımızın dikkatine sunuyoruz.

CHP Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi daha önce de “AKP İçin FETÖ’nün Miladı” ve “AKP – FETÖ Kardeşliği” çalışmalarını yayınlamıştı. Bu çalışmalarda AKP’nin 2002 ile 17-25 Aralık 2013’e kadar FETÖ’ye olan sınırsız desteği delilleriyle ortaya konmuştu.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından FETÖ ile mücadele ettiğini iddia eden AKP hükümeti, diğer taraftan geçmişten beri adı FETÖ’yle anılan bir çok ismi önemli görevlerde tutmaya devam ediyor. Sadece bununla da kalınmıyor, yapılan atamalarda yine adları bir dönem FETÖ ile anılan kimi isimlerin oldukça kritik görevlere getirildiği de görülüyor. Buna karşın hayatları FETÖ ile mücadeleyle geçmiş kimi insanlar ise sırf muhalif kişiliklerinden dolayı FETÖ’cü yaftası vurularak gözaltına alınıyor hatta tutuklanıyorlar.

“AKP, 15 Temmuz’dan Sonra da FETÖ’den Kopamadı” kitapçığında AKP’nin FETÖ ile sözde mücadelesindeki çarpıcı tutarsızlıklar örnekleriyle anlatılıyor. Çalışmanın pdf ve word halleri ektedir. Saygılar, iyi çalışmalar…

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir