CHP Milletvekili Adaylarından Gtb’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep milletvekili adayları ile parti il ve ilçe teşkilatı temsilcilerinden oluşan heyet Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret ederek, hububat ve bakliyat satış salonlarında işlem yapan GTB üyeleriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHPGaziantep milletvekili adayları ile parti il ve ilçe teşkilatı temsilcilerinden oluşan heyet Gaziantep Ticaret Borsası‘nı (GTB) ziyaret ederek, hububat ve bakliyat satış salonlarında işlem yapan GTB üyeleriyle bir araya geldi.

CHP Gaziantep milletvekili adayları, Bayram Yılmazkayaİrfan KaplanHüseyin YalçınHasan ÖztürkmenHüseyin Cahit Kargıner, CHP İl Başkanı Hayri Sucu ve parti il ve ilçe teşkilatı temsilcilerinden oluşan heyet, GTB’yi ziyaret etti.

GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncıve meclis üyeleri tarafından karşılanan CHP heyeti, hububat ve bakliyat satış salonlarında işlem yapan GTB üyeleriyle görüşerek, yeni hasat sezonunun bereketli ve verimli geçmesi temennisinde bulundu. CHP milletvekili adayları ve parti temsilcileri daha sonra satış salonunda düzenlenen toplantıya katıldı.

CHP heyetini, bölge tarım ticaretinin kalbinin attığı GTB’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, borsanın son dönemde hizmete kazandırdığı projeler ve inşaatları devam eden yatırımları hakkında bilgiler verdi. Tiryakioğlu, hedeflerinin Gaziantep’i, Türkiye ve Ortadoğu’nun en önemli tarım üssü ve cazibe merkezlerinden biri haline getirmek olduğunu söyledi. GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ise 24 Haziran seçim sonuçlarının Gaziantep ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Gaziantep’in tarıma dayalı sanayide önemli bir çıkış ivmesi yakaladığını vurgulayan Akıncı, bu durumun sürdürülebilir kılınması için seçimler sonrası gündemin yeniden ekonomi olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantıda, ayrıca CHP milletvekili adayları Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, Hasan Öztürk ve İl Başkanı Hayri Sucu’da birer konuşma yaparak, partilerinin tarım ve ekonomi politikaları hakkında açıklamalarda bulundu – GAZİANTEP

 

NOVA  MEDYA

 

EBRU BEKEN

 

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir