CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU AÇILIŞLAR İÇİN ÇİĞLİ’YE GELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın davetiyle Çiğli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan projelerin açılışını yapmak üzere Çiğli’ye geliyor

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 24 Haziran genel seçimleri nedeniyle Çiğli’de açılışı ertelenen Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı, Fotovoltaik Enerji ile çalışan elektrik santrali ve Uğur Mumcu Kapalı Pazaryerinin açılışını yapmak üzere Çiğli’ye davet etti.  Geçtiğimiz günlerde Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Başkan Hasan Arslan, “Yapımını tamamladığımız projelerimizin açılışını 24 Haziran genel seçimleri nedeniyle ertelemek durumunda kalmıştık.  Egekent girişinde 23 bin metrekarelik alanda tamamladığımız Cumhuriyet ve Demokrasi parkı ile Uğur Mumcu Mahallemizde tamamladığımız elektrik santrali ve pazar yerimizin açılışını yapması için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu’nu davet ettik. Kendisi de açılışları gerçekleştirmek üzere ilçemize geleceğini belirtti. Önümüzdeki haftalarda açılışları yapmayı planlıyoruz” dedi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir