CEZA EVİ YOLU ASFALTLANDI

Karaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri, il merkezinden Garnizon Komutanlığı ve Cezaevi’ne giden yolu sıcak asfaltla kapladı.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların birkaç gündür iyi gitmesiyle birlikte bazı bölgelerde asfalt çalışması gerçekleştirdi. İl merkezinden Garnizon Komutanlığı ve Cezaevi’ne giden yolda çalışma başlatan ekipler, yaklaşık 1 km uzunluktaki yola sıcak asfalt serdi.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada: ” Bu yıl yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. İhtiyaç duyulan yerler ve altyapısı tamamlanmış bölgeler planlama dâhilinde bir bir asfaltlandı. Malum olduğu üzere artık kış aylarına iyice girmiş bulunuyoruz. Havalar iyi geçtiği sürece asfalt ve yama çalışmalarına devam etmekteyiz. Ekiplerimiz şu anda cezaevi yolunda bir çalışma yapıyor. Eski yolu biraz daha genişlettik ve yola sıcak asfalt serdik. Vatandaşlarımızın önerilerini göz önünde bulundurarak halkımıza daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKAN

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir