ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDA CEYLANPINAR İÇİN TOPLANTI DÜZENLEDİ.

Çevre Şehircilik Bakanlığında Ceylanpınar için Toplantı düzenledi.Toplantıya ise Şanlıurfa Ak parti Milletvekilimiz Doç. Dr.  Halil Özşavlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı, Zeynel Abidin Beyaz gül ve Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanımız Bahattin Yıldız, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu beraber Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaretimiz esnasında Ceylanpınar’da bulunan ve atıl durumda olan Parke Taşı fabrikasının tamiri için Bir araya gelindi. Toplantıda ise Ceylanpınar Belediyesinin Kilit taşı Fabrikası hizmetine sunulması için gereken ödenek talebini bakanımız tarafından uygun bulundu. Bundan sonra Ceylanpınar Belediyemiz kendi parke taşını üretecek, daha çok köye ve sokağa hizmet getirecek!

Ceylanpınar Belediyesi tarafından daha fazla mahalle ve sokak kaldırım yenileme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları daha fazla hizmet sunulacak.

Kilitli parke taşı uzun ömürlü parke taşı döşenecek. Onarım ve sorun teşkil eden yerlerde anında müdahale ile kilitli parke ve kaldırım taşı onarımları çözüme kavuşturuluyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.

 Ceylanpınar ilçesinin merkezinde ve mahaller ’de kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam edecek.  Ceylanpınar Belediyesi, mahallelerdeki hizmetlerini de eş zamanlı olarak çalışmalar başlatılacak ilçeye daha güzel bir hizmet sunulacak. Mahalle sakinlerini yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtaracak.

Parke Taşı fabrikasının tamiri Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum tarafından yapılacağını belirtti

 Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz soylu ise konuşmalarında şunları söyledi. yaz kış demeden, gece gündüz demeden halkımızın hizmetindeyiz. Ceylanpınar Belediyesi olarak sadece burada değil kırsal ve kent merkezi ayrımı gözetmeden ilçemizin çeşitli noktalarında çalışmalar yapılacaktır. Bu Atık durumda olan kilit taşı fabrikamızı sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum tarafından onarılması için gerekli çalışmaları başlattırılacağını belirtti. Ankara’daki toplantılarımıza katılan vekillerimize  ve AK Parti İl Başbakanımıza teşekkür ediyorum.  Ceylanpınar’ın güzelim insanı her şeyin en iyisine layık düşüncesiyle çalışmalarımız devam edecektir.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir