BÜYÜKŞEHİR’DEN ONUR KONUKLARI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR

İftara katılan CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Genel Sekreter Ayşe Ünlüce yaptıkları konuşmada, ülkenin bugünlerini ve geleceğini kanlarıyla, canlarıyla ödeyen şehit ve gazilere minnet borçlarının hiç bitmeyeceğini ifade ettiler. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeğinde, Başkan Büyükerşen’in ‘onur konuklarım’ dediği şehit ve gazi aileleri buluştu. İftar yemeğine, CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar. Genel
Sekreter Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve Eskişehir Muharip Gaziler Derneği üyeleri katıldı.
Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde verilen iftar öncesi, şehit ve gazi yakınlarıyla tek tek ilgilenerek, dertlerini dinleyen CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer. vatan için can veren şehitlerin ve gazilerin huzurunda saygıyla eğildiğini belirterek, “Bizleri sizlerle buluşturan Başkan Büyükerşen’e teşekkür ederim. Sizler bizim baş tacımızsınız, onur konuklarımızsınız” dedi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar da kısa bir konuşma yaparak, şehit ve gazi ailelerine BEBKA(Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) toplantısı için Bursa’da olan Başkan Büyükerşen’in selamını iletti. Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkütük, derneklerine her zaman
destek veren ve yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e kendilerini kardeşliğin ve birliğin sofrası olan iftarda buluşturduğu için minnettar olduklarını söyledi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir