Büyükşehir Meclisi Kasım ayı toplantısı başladı

BÜYÜKŞEHİRDEN OKUL İÇİN ARSA TAHSİSİ

 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantısı, 8 Kasım Çarşamba günü yapılan I. Birleşimle başladı.

Saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlık etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edilirken, bazı maddeler ise komisyon kararları doğrultusunda ertelendi.

Okul ve Cami için arsa tahsis edildi

Büyükşehir meclisi, gündem maddeleri içerisinde yer alan; mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 ayrı mahallede yaklaşık 7 bin 100 m2’lik 3 parselin okul yapılmak kaydıyla 25 yıllığına bedelsiz olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi, Yaka mahallesinde 2 bin 350 m2’lik bir parselin cami yapılmak üzere 25 yıllığına Yeşilyurt İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmesi, Doğanşehir’de 15 dönümlük alanın mezarlık alanı olarak Reşadiye mahallesine tahsis edilmesi kararlaştırılırken, bir vakfın ‘Gençler ile Geleceğe’ projesine ortak olunması, Arapgir Belediye Başkanlığı’nın 2017 yılına ait 1 milyon 500 bin liralık ek bütçesinin kabulüne karar verildi.

  1. Birleşim 14 Kasım’da

Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısının II. Birleşimi 14 Kasım Salı günü saat 14.00’de yapılacak.

 

Sultan AVCI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir