Büyükşehir Eğitim Merkezleri gençliğe bilimi sevdiriyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehit Mehmet ve Ahmet Oruç Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Fen Bilimleri Proje Etkinliği’nde öğrenciler birbirinden ilginç projelerini sergiledi.

Büyükşehir Eğitim Merkezleri gençliğe bilimi sevdiriyor

Adana’nın 12 ilçesinde 14 şubesiyle her yıl 13 bin öğrenciyi lise ve üniversite sınavlarına hazırlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde yeni neslin araştırmacı yönlerini geliştirmek, bilgi birikimleri hayal gücüyle birleştirip, proje üretmeye teşvik etmek amacıyla Fen Bilimleri Proje Etkinliği düzenlendi.
Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Şehit Mehmet ve Ahmet Oruç Eğitim Merkezi’nde ücretsiz kurslarla fen lisesi ve Anadolu lisesi sınavlarına hazırlanan ortaokul öğrencileri, Fen Bilimleri Proje Etkinliği’nde bilgi birikimlerini düşünceleriyle birleştirip, çeşitli objeler kullanarak hazırladıkları projeleri sergiledi.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı yöneticilerinin katıldığı Fen Bilimleri Proje Etkinliği’nde öğretmenlerinin gözetiminde hazırladıkları projelerini anlatan öğrenciler, öğrendiklerini pekiştirerek, araştırmacı yeteneklerini de ortaya koydu.
Öğrencileri düşünmeye, araştırmaya yönlendirmek, problem çözme yeteneklerini arttırmak ve sorumluluk bilincinin gelişmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Fen Bilimleri Proje Etkinliği’nin diğer şubelerde de devam edeceği belirtildi.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir