Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında 2 bin 411 km yol çizgi, 18 bin m2 termoplastik uygulama çalışması yaptı

YOLLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde trafik güvenliğinin artırılması için yatay işaretleme ve levhalama çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 2017 yılı içerisinde 2 bin 411 km uzunluğunda yol çizgi, 256 noktada ise yaya geçidi çizgi çalışmasının yapıldığı bildirildi.

9 bin 173 adet levha

Düşey levhalama çalışmaları kapsamında da şehir merkezi ve ilçelerde 468 km uzunluğundaki yol hattında, toplam 9173 adet tazim, tehlike ve bilgilendirme levhalarının montajının tamamlandığı ve çalışmalar sonucunda özellikle gidecekleri adresi tam olarak bilmeyen sürücülerin zaman ve yakıttan tasarruf ederek daha kısa sürede istedikleri yerlere ulaştıkları ifade edildi.

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar sırasında 2017 yılı içerisinde Malatya’da ilk defa termoplastik (sıcak yol çizgi çalışması) yol çizgi çalışmaları gerçekleştirildi. Şehir merkezinde trafik akışının yoğun olduğu ana cadde ve sokaklarda uygulanan çalışma sırasında trafik hiç kesilmeden uygulama yapılırken; şu ana kadar 3 etap halinde tamamlanan termoplastik uygulama ile 18 bin metrekare çizgi çalışması bitirildi.

Araç ve yayaların daha güvenli ve konforlu bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği dile getirildi.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir