BÜYÜKŞEHİR AKÇADAĞ’DA YOĞUN MESAİDE

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen, içmesuyu ve kanalizasyon problemleri ortadan kaldırılan Akçadağ ilçe merkezinde üstyapı çalışmaları kapsamında bazı caddeleri asfaltladı.

Akçadağ’ı şantiyeye dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yol, kaldırım, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyor. Akçadağ’ın bütün caddelerini standartlara uygun hale getirmek için dolgu ve kazı çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Kaldırım çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe sakinleri: Akçadağ çok güzel bir görünüme kavuşacak

Akçadağ’da altyapı yatırımlarının uzun süre devam ettiğine dikkat çeken vatandaşlar, “Uzun bir çalışma sürecinin ardından üstyapı çalışmalarının başlaması bizleri mutlu etti. İçmesuyu, kanalizasyon problemlerimiz ortadan kaldırıldı. Şimdi caddelerimiz düzenleniyor. Yakın zamanda bu çalışmalar da bitecek. Akçadağ’ımız güzel bir görünüme kavuşacak.” dediler.

Polat: İlçe belediyeleri ile ortak çalışmalar yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, Akçadağ’ın altyapı sorunlarını çözdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya kent merkezimize en yakın ilçelerimizden biri olan Akçadağ’ımızın sorunlarının çözümü için sahada yoğun bir mesai harcıyoruz. İlçemizde kanalizasyon ve içmesuyu hatları yaptık. Bu çalışmaların devamında da ilçe merkezimizde üstyapı çalışmalarına başladık. Akçadağ’ımızın Cadde ve sokaklarını pırıl pırıl bir hale getireceğiz. Bu çalışmaları yaparken ilçe belediyelerimizle ortak çalışmalar yapıyoruz. Akçadağ Belediyemizde bu çalışmalara önemli katkılar sağlıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir