BÜYÜK ÇAPLI İŞLETMELERE RUHSAT DENETİMİ

Bağlar Belediyesi, Yeni Normalleşme Süreci’nin  başlamasından sonra ilçedeki büyük çaplı işletme ve kuruluşlara yönelik ruhsat denetimi başlattı. 
Aralarında sanayi kuruluşlarının da bulunduğu işletmelerin kayıt altına alınmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Kimseye ceza yazma niyetinde değiliz. İlçe ekonomisine büyük katkı sağlayan işletmelerimize ve kuruluşlarımıza bu noktada her türlü desteği sağlayarak kayıt dışı olmaktan kurtulmalarını sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Önce Eksikler Tespit Ediliyor,Sonra Ruhsat Veriliyor
Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye’de başlamasından sonra ruhsat denetimlerine ara veren Bağlar Belediyesi  Ruhsat  Ve  Denetim  Müdürlüğü ekipleri, Yeni Normalleşme Süreci’nin başlamasıyla birlikte denetimlere yeniden başladı.
Ekipler, ilçedeki büyük çaplı işletme ve kuruluşları önce denetleyerek eksiklerini tespit ediyor,ardında da iki haftalık süre tanıyor. Belediyeye davet edilen işletme yöneticileri misafir edilerek sağlanan kolaylıklarla kayıt dışı olmaktan kurtularak ruhsat almaları sağlanıyor.
Aralarında sanayi kuruluşları, imalat yerleri, lojistik depolar, üretim tesisleri,dokuma ve konfeksiyon tesislerinin bulunduğu  işletmelere yönelik denetimlerde şu ana kadar önemli bir başarı sağlandığı kaydedildi.
“İşletmelerimize Her Türlü Kolaylığı Sağlıyoruz”
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kamunun ve yatırımcıların faydasını düşünerek bu denetimleri gerçekleştirdiklerini söyledi.
“Kimseye ceza yazma niyetinde değiliz” diyen Beyoğlu,ilçe ekonomisine  katkı sağlayan işletmelere ve kuruluşlara  türlü desteği sağlayarak kayıt dışı olmaktan kurtulmalarını sağladıklarını dile getirdi. Beyoğlu,”Kamunun  ve yatırımcılarımızın yararını bir arada düşünerek  bu işlemleri gerçekleştiriyoruz. Ticaret  ve ekonomik  hayatın önemli yapı taşları olarak kabul ettiğimiz yatırımcılarımıza ve esnaflarımıza ruhsat konusunda her türlü desteği ve kolaylığı sağlıyoruz. Tüm işletmelerimizi belediyemize davet ediyoruz. Gönül rahatlığı içerisinde gelsinler,işlemlerini yapıp öyle gitsinler. Belediyemizin çözüm odaklı  tüm imkanları kendilerinin emrindedir.” dedi.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir