Bornova’da 19 Mayıs kutlamaları Pınarbaşı’ndan başladı

Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilk kutlamayı Pınarbaşı Çamlık Parkı’ndaki Pinhani konseriyle başlattı. Pınarbaşı Meydanı’ndan Konserin yapılacağı Çamlık Parkı’na kadar düzenlenen Korteje katılan vatandaşlar meşaleler ve Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet’e bağlılıklarını yansıttı.

Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını Pınarbaşı’ndan başlattı. Pınarbaşı Meydanı’ndan Kortejle başlayan kutlamalar, Çamlık Parkı’ndaki Pinhani Konseri ile devam etti. Pınarbaşı sakinleri ellerindeki meşaleler ve Türk Bayraklarıyla birlikte kortej yürüyüşüne katıldı. Coşkulu yürüyüş Çamlık Parkı’ndaki konser alanında son buldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da kortej ve konsere ailesi ile birlikte katıldı.

Pinhani heyecanı

Sevilen alternatif rock grubu Pinhani, sahnede birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken, havai fişek gösterileri de geceye renk kattı. Bornova Belediyesi hobi ve beceri edindirme kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği ürünlerini sergiledikleri stantların da bulunduğu konser alanında vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Özgürlümüzü Atatürk’e borçluyuz

Sahneye çıkarak Bornovalıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu organizasyonunun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yaklaşık 15 gün önce Pınarbaşı’nda bir organizasyon komitesi kurarak yapılacak etkinlikleri birlikte belirlediklerini söyleyen Başkan Atila, “Ramazan Ayı’nın tüm hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bugün burada özgürce konuşabiliyorsak, bu konserleri düzenleyebiliyorsak bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimize borçluyuz. 19 Mayıs kurtuluşun ve kuruluşun ilk adımıdır. Hepimize kutlu olsun. Biz Atatürk’ün, Cumhuriyet’in çocuklarıyız” dedi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir