Bornova Belediyesi’nde kış hazırlıkları tamam

Temizlik İşleri bünyesinde iki ayrı ekip oluşturuldu
Bornova Belediyesi, vatandaşların başta şiddetli yağışlar olmak üzere vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkinlenmemesi için kışla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde iki ekip oluşturuldu. Her an hazır olacak
bu ekiplerden biri su baskınlarına, diğeri ise atılan küllerden dolayı zarar gören konteynerlere müdahale edecek. Bornova Belediyesi, kış aylarının sorunsuz bir şekilde geçirilmesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkinlenmemesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde iki ekip oluşturuldu. Bu ekiplerden biri su baskınlarına, diğeri ise atılan küllerden dolayı zarar gören konteynerlere müdahale edecek. Sel baskınlarına acil müdahale 20 kişiden oluşacak ekip, şiddetli yağışlarda meydana gelebilecek olası su baskınlarındaki sorunları gidermek için çalışacak. 2 kamyonet, 2 kanal açıcı, 1 vidanjör ve 4 damperli kamyonla alanda olacak ekip, vatandaşlardan gelen istihbaratları değerlendirecek ve acil bir şekilde  şiddetli yağışlarda su baskını yaşanan bölgelere gidecek. Konteynerler kontrol altında Bir diğer ekip ise konteynerlerin bakımı ve temizliği ile ilgilenecek.
Özellikle atılan kül ve ateşten dolayı zarar gören konteynerler, en kısa yıkanıp boyanacak ve etiketlenerek tekrar yerine konacak. 6 kişilik bu ekip, kış aylardında 3 araçla sürekli alanda olacak.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir