Bismil’in Çehresini Değiştirecek Projeler İncelendi

  “Bismil’e Değer” parolası ile projeler hayata geçiren ve geçirmeye de devam eden Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk ile birlikte Hizmet Binası ve Sosyal Tesis inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Bu yıl temeli atılan Hizmet Binası ve Sosyal Tesis inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Yüksel, şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

Başkan Yüksel, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 8 aydır Hizmet Binası ve Sosyal Tesis yapımı için başlayan çalışmaların durmadan devam ettiğini ve yapının kaba inşaatının tamamlandığını, ince inşaatının ise büyük kısmının bittiğini söyledi.

2018 Eylül ayı içerisinde Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerin açılışını yapmayı planladıkları söyleyen Başkan Yüksel, yapının yaklaşık yüzde 80’nini tamamlandığını belirterek” Bugün yapının üzerine çıkarak, dokunarak, hissederek, görerek inceleme imkânı bulduk. Bu dönem içerisinde elimizdeki projeler tamamladığında Bismil adına yakışır bir ilçe olma yolunda önemli mesafe almış olacak. Şuan yapımı devam eden parklarımızın tamamlanması ile birlikte İlçemiz estetik bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir