Birecik’te Dış Cephe Çalışmaları Tamamlandı

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirmesi yapan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa’da tarihi Urfa evlerinin korunması ve yapıların iyileştirilmesi ile tarihi sokakların dış cephe iyileştirme çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerin en işlek caddelerinde dış cephe iyileştirme çalışması başlattı. Bu kapsamda iş yerleri, binalar ve tescilli yapılarda aslına uygun olarak düzenleme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi tente, tabela ve dış cephe boyama işlemi yaparak kent estetiğini koruyor.

Birecik’te sürdürülen çalışmalardan dolayı memnun olan ilçe halkı, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. İlçelerinin modern bir kimliğe büründüğünü belirten Birecikliler, değişimin ilçeye gelen turistlerce de fark edildiğini dile getirdiler.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir