BİR PARKTAN DAHA FAZLASI OLACAK

VEYSEL EROĞLU PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar Belediyesi, gururumuz eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun adını taşıyacak parkta çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çalışmaları yerinde inceledi.

Park bahçelerde destan yazan Afyonkarahisar Belediyesi, Kocatepe Asri Mezarlık karşısına muhteşem bir park yapıyor. 55 bin metrekare alan üzerine kurulu bir parktan daha fazlası olacak bölgede sadece çocuklar değil, yetişkinlerde büyük keyif alacak.  Gururumuz Veysel Eroğlu’nun ismini taşıyacak parkta çocuklar sadece yazın değil kış aylarında dahi oluşturulacak kapalı oyun gruplarında keyifli vakit geçirecek.

Yürüyüş yollarından, süs havuzuna, kapalı ve açık çocuk oyun alanlarından yetişkinlerinde keyif alacağı ayak voleybolu, ayak bilardosu, basket ve voleybol sahası, hava bisikleti, kafeterya ve bitki labirentine kadar her şeyin düşünüldüğü Veysel Eroğlu Parkı, adına yakışır bir şekilde tamamlanarak hizmete alınacak.   Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ilimize muhteşem bir park ve yeşil alan daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını kaydederek Afyonkarahisarlılar’ın her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir