BİGA ARTIK DAHA AYDINLIK

Biga’da 3.5 yıldan bu yana süren değişim devam ediyor. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın ‘ışık ışık, aydınlık Biga’ sloganı gerçek oluyor.

Biga sokakları ve sokaklardaki ağaçlar, zararsız led aydınlatmalarla ışıklandırılıyor. İzmir, İstanbul gibi büyükşehirlerde de örnekleri bulunan ışıklandırma ile Biga sokakları güzel bir görünüme kavuşuyor. Biga çarşı merkezinde yapılan düzenlemelerle modern bir görüntü ortaya çıkmaya başladı.

Biga Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Sokaklarımızı ışıklandırma çalışmalarımız 3.5 yıldır planladığımız gibi devam ediyor. Son olarak da İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde de örneği olan bir çalışmayla kent merkezimizdeki bazı ağaçları aydınlatmaya başladık. Zararsız bir led sistemi ile sokaklarımız güzel bir görünüme kavuştu. Vatandaşlarımızdan gelen; ‘Bizim işyerimizin önündeki ağacı da ışıklandırır mısınız?’ mesajlarının artması da uygulamanın beğenildiğini gösteriyor. Bu da memnuniyet verici” açıklaması yapıldı.

Çalışmanın taleplere göre şekilleneceği ve devam ettirilmesinin planlandığı ifade edildi.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir