Beyşehir’e açık otopark alanı kazandırılıyor

DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Beyşehir’e yeni açık otopark alanı

Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçe merkezine geniş kapasitesiyle çok sayıda aracı aynı anda alabilecek  yeni bir açık otopark alanı kazandırıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kültür ve Yaşam Merkezi’nin ardından çevresinde ihtiyacı hissedilen otopark için yeni bir düzenleme çalışması başlattıklarını söyledi.

Özaltun, Kültür ve Yaşam Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından artan sosyal etkinlik ve faaliyetler ile birlikte bina çevresinde yaşanan otopark sorununun kalıcı olarak giderilmesine yönelik olarak gerekli adımı attıklarını söyledi.

Kültür ve Yaşam Merkezi’nin hemen yanıbaşında yer alan Beyşehir Belediyesi’ne ait boş alanı otopark ihtiyacı konusunda değerlendirdiklerini belirten Özaltun, yürütülen çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:

“Burada Belediye olarak 14 bin metrekarelik bir alana sahibiz. Bugüne kadar atıl vaziyette duruyordu. Şimdi değerlendiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize verdiğimiz talimatla birlikte bu alanda açık otopark sahası oluşturmak için çalışmalara başlandı. Buradaki zeminde yürütülen tesviye çalışmalarının ardından kilitli parke taşıyla döşenmesine yönelik faaliyetler de hız kazandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz merkezine yeni ve dev bir açık otopark alanı kazandırmış olacağız. Bu alandan, Kültür ve Yaşam Merkezimize gelen vatandaşlarımızın yanısıra çevresindeki herkes yararlanabilecek. Bu bölge, yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edildiği, yakında yeni Emniyet Müdürlüğü binası ve itfaiye merkezi gibi yapıların da yükselmeye başlayacağı bir cazibe merkezi olacağından, burada oluşturacağımız açık otopark alanının ne kadar gerekli olduğunu görebilmek mümkün. Açık otopark alanının hizmete girmesinin ardından, artık  sürücülerimiz Kültür ve Yaşam Merkezi önündeki Konya yolu ile TOKİ konutlarına ulaşımı sağlayan Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerine araçlarını park yapmak durumunda kalmayacaklardır. İlçemize hayırlı olsun”

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir