BEYKENT’İN YAŞAM KALİTESİ YATIRIMLARLA ARTIYOR

BEYKENT’İN YAŞAM KALİTESİ YATIRIMLARLA ARTIYOR

 

-YENİ MESİRE ALANI BEYKENT’İN HAVASINI DEĞİŞTİRECEK

-BEYKENTLİLER, MANGAL YAPMAK İÇİN ARTIK UZAKLARA GİTMEYECEK

Şehitkamil Belediyesi tarafından Beykent Mahallesinde yapımına başlanan mesire alanı mahalle sakinlerince memnuniyetiyle karşılandı. Toplam 6 bin 228 metrekare alan üzerine yapılan mesire alanı içerisinde ihtiyaç duyulan her şey mevcut olacak.

 

Şehitkamil Belediyesi tarafından Beykent Mahallesine yapılan yatırımlar aralıksız devam ediyor. Daha önce Beykent Mahallesine; modern yollar, nitelikli parklar, ticaret merkezi, futbol sahası, polis amirliği binası ile pazaryeri, taziye evi ve ticaret ünitelerinin aynı noktada yer aldığı bir kompleks kazandıran Şehitkamil Belediyesi, şimdi de tüm Beykent sakinlerine hitap edecek nitelikli bir mesire alanı kazandırmak için çalışma başlattı. Ormanlık alan içerisinde oluşturulan mesire alanı için 8 adet süs eriği, 12 adet çınar ağacı, 10 adet dut, 10 adet süs armudu, 24 adet ıhlamur, 20 adet süs elması, 20 adet alacalı dişbudak yapraklı akçaağaç daha dikilecek. Mesire alanı içerisinde 60 adet masalı bank, 10 adet çatılı bank, 7 adet mangal yeri, 1 WC ve bulaşık yıkama yeri bulunacak.

 

VATANDAŞIMIZIN HUZURLU BİR ŞEKİLDE GÜZEL VAKİT GEÇİRECEKLERİ BİR ALAN

Yapılan mesire alanında mahalle sakinlerinin dinlenebilecekleri, piknik yapabilecekleri, sevdikleriyle birlikte huzurlu vakit geçirebileceklerini kaydeden Beykent Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş, “Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan daha önceden mahalle sakinlerimizin talebi doğrultusunda Beykent Mahallemizde bulunan güzelim ormanın içerisine bir mesire alanı talebimiz olmuştu. Sağ olsun Başkanımız, bize yapacağı yönünde söz verdi ve sözünü tuttu. Şu an çalışmalar hızlı bir biçimde devam ediyor. Vatandaşımızın daha rahat edeceği, dinlenebileceği, aileleri ve sevdikleriyle piknik yapabilecekleri, huzurlu bir şekilde güzel vakit geçirecekleri bir alan yapılıyor. Belediyemiz, vatandaşlarımıza çok güzel bir hizmet yapmış oldu. Sayın Başkanımıza ve ekibine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BAŞKANIMIZ, HİZMET AŞIĞI BİR İNSAN

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımların mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdüğünü kaydeden Mahalle Muhtarı Karataş, şunları söyledi:

 

“Şehitkamil Belediyemiz, Beykent Mahallemizde taleplerimiz doğrultusunda birçok hizmeti tamamladı ve vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Mahallemizde yapımı devam eden hizmetlerimiz var. Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan pazaryeri yakın zaman sonra hizmete açılacak. Altına bir taziye evi ve dükkanlar yapıldı. Mahallemiz çok hızla gelişen bir mahalle. Yine mahallemiz sınırları içerisinde yapımı devam eden bir spor alanı var. Bunların dışında altyapısı bitmiş olan bölgelerin sokak ve caddelerin tamamının asfalt çalışmaları bitirildi. Bunun yanı sıra kaldırımı olmayan yerler vardı. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Taleplerimiz oldukça Başkanımıza iletiyoruz. Sağ olsun Başkanımız da çok duyarlı. Başkanımız, hizmet aşığı bir insan olduğu için anında, günü zamanı geldiğinde gereken çalışmaları yapıyor. Mahalle sakinlerimiz de Başkanımızdan ve bu durumdan çok memnunlar. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir