BELGEM’DE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Gemlik Belediyesinin üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere sunmuş olduğu, içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetler ile birlikte öğrencilerin sınavlara hazırlanmasında olumlu sonuçlar almasını sağlayacak Belediye Gençlik Merkezi (BelGem), 400 öğrencisi ile 2018-2019 eğitimlerine başladı.
Üniversiteye hazırlanan gençlere, sayısal, sözel eve eşit ağırlık alanlarındaki tüm derslerin ücretsiz olarak verildiği BelGem’de, öğrencilere ayrıca birebir eğitim danışmanlığı ile psikolojik rehberlik danışmanlığı desteği de veriliyor. Spor, Kültür ve Edebiyat etkinlikleri ile birlikte turnuvalar, münazaralar ve çeşitli alanlarda kişisel gelişim eğitimlerinin de düzenlendiği gençlik merkezinde belirli periyotlarda Çanakkale, Konya ve İstanbul’a geziler düzenleniyor. Öğrenciler gün boyunca sıcak-soğuk meşrubat ikramlarının yanı sıra poğaça ve simit ikramlarından da faydalanabiliyor.
‘’Gençlerimiz Geleceğimizdir, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Belediye Gençlik Merkezimiz zengin fakir ayrımı yapmadan, çocuğunu özel okula gönderemeyen ya da özel ders hizmetler için yeterli gelire sahip olamayan ailelerin çocukları için farklı ve önemli bir eğitim alanı. Liderlik akademisyenlerimiz ve ülke çapında tanınmış işinin ehli kişileri söyleşi ve konferans gibi etkinliklerle gençlerimizi bir araya getirerek, geleciği inşa eden nesillerin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Amacımız tüm Gemlikli gençlerimizin sosyal ve bireysel gelişimlerine katkı sağlamak. Hedefimiz milli ve manevi değerle sahip ahlaki değerlerle bezenmiş gençlik ve bu gençlik ile yükselen pırıl pırıl bir Gemlik. Sosyal Belediyeciliği kendine vizyon edinmiş belediyemiz tüm gençlere değer veriyor” dedi.
EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir