BELEDİYESPOR ATLETLERİ BAŞARIYA DOYMUYOR

Atletizm Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alanÇanakkale’de düzenlenen Bayrak Yarışlarında müsabakalar tamamlandı. İl seçmelerinin belirlenmesi sonucu yarışmalara katılan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletleri, kulüplerini Çanakkale’de kürsünün zirvesine çıkarak temsil etti.

17 Temmuz tarihinde yapılan 4X800 takım bayrak yarışında Gemlik Belediyespor Kulübü adına ter döken İsmail Özkan, Sinan Yalçın, Semanur Eren ve Edanur Eren, Marmara Bölge 1.si olarak kulübünü ve ailesini gururlandırdı. Müsabakalar sonucunda sporculara ödülleri Federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş, “İlçemizden Milli sporcu çıkarmak ve ulusal anlamda başarılar elde etmek en büyük hedefimizdir” dedi. Ankara’da yapılacak olan Federasyon Deneme yarışlarına da yoğun bir şekilde çalıştıklarını açıklayan Burhan Gümüş, haftanın her günü antrenman yaparak yoğun bir tempoyla müsabakalara hazırlandıklarının söyledi. “Daha çok çalışarak, daha iyi dereceler elde edeceğiz” diye konuşan Gümüş, “Her koşulda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz olmak üzere Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah başarılı giden grafiğimizi devam ettirip önümüzdeki müsabakalarda da hedeflediğimiz dereceleri elde ederiz ”dedi.

 

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir