BELEDİYEMİZ MAAŞ PROMOSYON SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Belediyemiz ve Halk Bankası Suluova Şubesi arasında ‘maaş promosyon’ sözleşmesi imzalandı.

Suluova Belediyesi tarafından yapılan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Halk Bankası Suluova Şubesi ile 3 yıllık sözleşme yapıldı. Belediye işçi ve memurlarının, 3 yıl boyunca maaşlarını Halk Bankası Suluova Şubesi’nden alması karşılığında maaş promosyonu olarak her personele bir sefere mahsus olmak üzere promosyon verileceğine dair protokol Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK ile Halk Bankası Suluova Şubesi arasında imzalandı.

İmza töreninden önce açıklama yapan Başkanımız Fatih ÜÇOK, ‘’Personelimize katkı sağlamak amacıyla Halk Bankası Suluova Şubesi ile promosyon anlaşması yaptık. Belediyemizde görev yapan işçi ve memur olarak toplam 102 personelimiz var. Yaptığımız bu sözleşmeyi belediye personelimizin lehine gerçekleştirdik. Tüm personelimizin bu promosyonu mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmaları dileğiyle her iki kuruma anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir