BELEDİYE KREŞİ TAMAMLANMAK ÜZERE

Belediye Kreşi tamamlanmak üzere

Silifke Belediyesi tarafından Say ağzı Mahallesi Şehit Ragıp Köse İlkokulu mevkinde yapımına başlanılan Gündüz Bakım Evi (Kreş)’nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Halkın içinde halkla beraber belediyeyi yöneten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kent merkezi ve mahallelere kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Turgut, ‘Hem tarlada çalışan kadınlar hem de mahalle sakinleri tarafından merakla beklenen Belediye Kreşinin yapımı, vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı. Soğuk bir kış günü, sabahın beşinde, tarım işçisi kadınlarımızın sırtlarında bebekleri, kucaklarında çocuklarıyla işçi servisi beklediklerini gördüğümden beri, onlar için bir şey yapmalıyız demiştim.
Bugün inşallah bu sorunu çözmek için ilk adımı atıyoruz. Artık annelerimizin aklı evde kalmayacak, çocuklarımız tarlalarda üşümeyecek. Say ağzı Mahallemiz bizim için önemli ve her geçen gün büyüyen bir mahallemiz… Mahallemize inşallah önümüzdeki yıllarda yeni yeni yatırımlar ve hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve fikirlerini de dikkate alarak mahallemizin eksikliklerini bir bir tamamlayacağız.Bugüne kadar görev süremiz içerisinde halkımıza verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Bugüne kadar birçok projeyi masaya yatırdık ve bunları gerçekleştirmenin gayretini göstermekteyiz. Bunlarla beraber yaptığımız hizmetler ortada. Halkımızı boş vaatlerle değil, hizmete açtığımız icraatlarımızla mutlu etmeye çalışıyoruz. Ben tüm Silifkeliler’i ve Silifke’mizi  seviyorum. Halkımıza hizmet etmekten de büyük onur duyuyorum. Bu hizmetimizin de mahallemize ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir