BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Mevlid Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak İslam âleminin mübarek gecesini tebrik etti.
Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi; Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in(S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır.
İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Her açıdan buhran içinde kıvranan insanlığa verdiği mesajlarla çıkış yolunu gösteren Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), maddi ve manevi sıkıntılarla boğuşan günümüz dünyasına da kurtuluş reçetesini sunmaktadır. Bu mübarek gecelerin O’nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz.
Sevgili peygamberimizi ve O’nun öğütlerini en güzel şekilde anlamak ve hayatımıza uygulamak durumundayız. O’nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Efendimiz(s.a.v.) bizlerin yaşantısı için en güzel örnektir. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecenin ailemiz, ilçemiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz eder saygılar sunarım” dedi.

ADİLCEVAZ BELEDİYESİ

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir