BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’DEN HASTA ZİYARETLERİ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Devlet hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor.  Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Devlet Hastanesini gezerek hastaların durumuyla ilgilendi. Başkan Seyfi Dingil, tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hastane personeliyle de selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi.

RABBİM HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Seyfi Dingil,“ Hastanede tedavi gören hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Onlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız. İskenderun Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sundum.  İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.
TUBA AYYILDIZ
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir