Bedensel Engelliler Türkiye Yelken Şampiyonası Başladı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Yelken Şampiyonası Mersin’de başladı.

Mersin Balıkçı Barınağı’nda, Valilik himayesinde gerçekleştirilen şampiyonaya Türkiye genelinden 21 bedensel engelli sporcu katılıyor.

Eleme müsabakalarıyla başlayan organizasyonda sporcular, kadınlar, erkekler ve küçükler olmak üzere üç farklı kategoride mücadele edecek.

Şampiyonada dereceye girecek sporcular, 16-22 Eylül tarihlerinde ABD’nin Sheboygan kentinde düzenlenecek 2018 Paralimpik Dünya Yelken Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak.

Bedensel Engelliler Türkiye Yelken Şampiyonası, 1 Temmuz Pazar günü düzenlenecek final müsabakalarıyla tamamlanacak.

 

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir