BAYRAKTAR TB2 SİSTEMİ 8.EĞİTİM DÖNEMİ KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDILAR

Bayraktar TB2 Sistemi 8.Eğitim Dönemi kurs kapanış programı Vali Orhan TAVLI’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra başlayan programda,  Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan ÖZBAL’ın mesajları okundu.

Programda Vali Orhan TAVLI, BAYKAR Saha Koordinatörü Hüseyin TOPUZ ve Bayraktar TB2 Sistemi 8. Eğitim Dönemi Birincisi Hava Aracı Operatörü Dz.P.Tğm. Aziz Görkem ÇİÇEK birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından kursu birincilikle bitiren;  Hava Aracı Operatörü Dz.P.Tğm. Aziz Görkem ÇİÇEK, Teknisyen Eln. Asb. Kd. Bçvş Mehmet Ali AKIN, Faydalı Yük Operatörü İk. Asb.Kd. Bçvş. Erdal TAŞKALE’ye sertifikaları Vali Orhan TAVLI tarafından verildi.

Bayraktar TB2 Sistemi 8.Eğitim Dönemi kursunu ikincilikle bitirenlere Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim UÇA, kursu üçüncülükle bitirenlere ise sertifikaları Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper YENİEL tarafından verildi.

Diğer kursiyerlerin sertifikaları Cumhuriyet Başsavcısı Ömer KARİŞİT, Adalet Komisyonu Başkanı Yemliha KARAKOÇ ve Vali Yardımcısı Vekili Tahir ŞAHİN tarafından verildi.

Bayraktar TB2 Sistemi 8.Eğitim Dönemi kurs kapanış programı fotoğraf çekimiyle son buldu.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir