Bayındırlı Üreticiye Eğitim Verildi

Bayındırlı Üreticiye Eğitim Verildi

Bayındırlı üreticilere “Bilgim Bereketim” adlı proje kapsamında finansal piyasalar, bankacılık ve tarım etkileşimi, sürdürülebilir tarım uygulamaları, iklim değişikliği ve etkileri gibi konularda eğitim verildi.

Kapsayıcı Büyüme Derneği ev sahipliğinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İzmir Ticaret Borsası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi desteğiyle İzmir Bayındır Belediyesi’nin ev sahipliğinde Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde sunumlar yapıldı.

Yapılan sunum ile ilgili konuşan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli şunları kaydetti ‘‘ Dünya’da nüfus giderek artmakta hem su hem gıda kaynakları yavaş yavaş tükenme. Ülke olarak bu durumun önüne geçebilmek ve atalarımızdan miras kalan bu bereketli topraklarda güvenilir taze ürünler yetiştirmek için çok çalışmalıyız. Etimizi de tohumumuzu da dışarıdan almamalıyız aksine dışarıyı kendimize bağlı kılan bir ülke olmak zorundayız. İşte tüm bunların bilinci olarak Bayındır’da besicilik ve çiftçilik yapan üreticilerimizin her zaman yanında yer aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nun önderliğinde başlatılan ‘‘İzmir Modelini’’ tüm ülkeye yaymalıyız.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir